adQvice

Gespecialiseerd in advies en ondersteuning voor uw vragen over (farmaceutische) kwaliteit.

Advies, ondersteuning en kwaliteitsmanagement

adQvice is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in advies en ondersteuning voor uw (farmaceutische) kwaliteitsvraagstukken.

Naast het geven van advies kan adQvice u ook helpen met (interim) kwaliteitsmanagement, GMP en GDP coaching en trainen van uw medewerkers en management, het uitvoeren van GMP en GDP audits en het vrijgeven door een Qualified Person van uw producten voor de markt (na toestemming van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. (IGJ).

Neemt u even de tijd om deze website te bekijken en adQvice’s kijk op kwaliteit en kwaliteitsmanagement op u in te laten werken? Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen over mogelijkheden of uw uitdagingen, dan wil ik u graag uitnodigen om op het contactformulier uw gegevens achter te laten. Ik neem dan snel contact met u op.

Diensten

Volgens het boekje is kwaliteit er pas als de klant tevreden is over de producten en de verleende services tegen de afgesproken prijs. Maar een bedrijf is pas kwalitatief echt sterk als het focust op verbeterstappen en haar werknemers weet te boeien en te behouden. Zij hebben de kennis en kennis laat zich maar moeilijk toegankelijk vastleggen. 

Contactformulier

Contact

adQvice

drs. E. van Wensveen
Noordzeestraat 28
1784 BR Den Helder

E-mailadres

Informatie

KvK nummer: 86915606
BTW-ID: NL004324891B20