adQvice

adQvice, what’s in the name?

De naam adQvice bestaat uit de Q van quality en het woord advice. De Q splitst het woord in twee gedeelten. “Ad” wat gerelateerd is aan adverteren en vice wat als werkwoord in het Engels “iets vastzetten” betekent. Dat is ook hoe adQvice naar kwaliteit wil kijken.

adQvice’s missie en doel is om bedrijven en collega’s te helpen kwaliteit te borgen in hun bedrijf. Vaak wordt (te) weinig tijd genomen om de problemen van verschillende kanten te bekijken en wordt niet de basis oorzaak zelf weggenomen. Of de verbeteringen worden doorgevoerd zonder echte borging. Zonde van de tijd en het geld!

Missie en visie van adQvice

Praktijk voorbeeld 1

Praktijk voorbeeld 2

Logo

Naast de naam is ook bewust nagedacht over het logo. Moleculen spelen een belangrijke rol in de farmacie en geneeskunde. Moleculen worden gesynthetiseerd, in een toedienbare vorm gebracht, verpakt, geëtiketteerd en geanalyseerd; het farmaceutisch productie proces. Dit gehele proces wordt gereguleerd door de Europese Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen en is in Nederland nader vastgelegd in de Geneesmiddelenwet

adQvice

Maar dan is het nog niet bij de klant, ook de distributieprocessen worden steeds complexer. Denk aan de opslag in een magazijn of soms vele magazijnen, vervoer over de weg, het water en/of door de lucht en de uitdagingen om de label temperatuur te handhaven gedurende het transport. Maar denk ook aan het steeds groter wordende probleem van vervalste geneesmiddelen en geneesmiddelen die tijdens het transport kwijtraken of gestolen worden. Daarom moeten ook de Good Distribution Practice (GDP) richtlijnen gevolgd worden voordat het medicijn uiteindelijk in de apotheek aankomt. Als alles goed in elkaar past, dan pas kan je een tevreden klant en patiënt verwachten. Het logo laat deze drie verschillende fasen zien.

Contactformulier

Contact

adQvice

drs. E. van Wensveen
Noordzeestraat 28
1784 BR Den Helder

E-mailadres

Informatie

KvK nummer: 86915606
BTW-ID: NL004324891B20